Retalls!

Gerard Sesé

El passat mes de juny el cantant Gerard Sesé va publicar el seu últim disc, Ajuda'm a canviar el món Gerard Sesé grava el seu videoclip a l'Argentina.
En poc menys d'un mes el cantant Gerard Sesé tornarà a tombar per Catalunya, però ha aprofitat l'estada al país sudamericà per rodar un videoclip per al seu tema "L'espectacle mai no para", per al que ha comptat amb la col·laboració dels infants dels barris de Santa Rosa, Itatí i Don Pepito de la ciutat de Reconquista, de la comisió veïnal i de l'Agrupación IDEAS.

Gerard Sesé va publicar el seu primer disc, "L'has cagat", al 2004, quan tan sols comptava amb disset anys. Posteriorment ha publicat "Fugir com un gos" (2005), "Perdó per ser tant pesat" (2006)i "Sota la dutxa" (2009), així com també el dvd "Gerard Sesé LIVE de gust?" (2007), on es pot gaudir d'una actuació en directa del cantant català. El seu estil musical es podria anomenar de cantautor pop.

L'espectacle mai no para - Gerard Sesé ( de l'àlbum Ajuda'm a canviar el món, juny 2010 )

El cantant de Cerdanyola ha aprofitat la seva estada de mig any a l'Argentina per rodar el videoclip del tema "L'espectacle mai no para", corresponent al seu últim disc "Ajuda'm a canviar el món" que es pot descarregar de franc al web de l'artista.

Comentaris  

 
0 #1 RE: Gerard SeséBerta 11-02-2011 13:45
Sabeu quan hi ha algun concert del Gerard ben aviat?
Citar
 

Escriure un comentari

La publicació de comentaris a aquesta web s'interpreta com que l'usuari està d'acord amb l'anunci legal que pot llegir al peu d'aquesta plana web.


Códi de seguretat
Actualitzar

Follow elSuplementCom on Twitter  

El Temps

°F | °C
invalid location provided