elSuplement.com

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de cookies.

anuncis

anuncis

Bikimel

Bikimel actua en el marc del Festival AL3MURA, que enguany es celebra a Tarragona.
 

Concert de Bikimel al Seminari de Tarragona el proper 16 de juliol

Dins la programació del Festival AL3MURA, que per primer cop es celebra fora de terres italianes, en concret a la ciutat de Tarragona, amb un parell d'actes paral·lels a Reus, el proper dissabte 16 de juliol la cantautora Bikimel actuarà al Claustre del Seminari de Tarragona.


Aquest darrer any 2015 Bikimel va enregistrar el seu tercer disc, "Morir d'un llamp", als estudis de la Casamurada, de Banyeres del Penedès. El tema "Infla les veles" va ser el primer single d'aquest disc. Prèviament, Bikimel va publicar altres dos discos: "Stat Jònic" el 2010, i "Farrera, Can·Sons D.O.", l'any 2013.
 

Escriure un comentari

Hola, benvingut al nostre xat :

* En aques espai podeu afegir els vostres comentaris.
* Aquells comentaris que puguin contenir missatges que vagin contra la convivència o continguin imatges no aptes per a menors seran eliminats pels moderadors en el moment en que siguin detectats.
* Els comentaris que no tinguin relació amb el contingut d'aquest fil poden ser eliminats si es creu convenient (per exemple, si es consideren spam).
* Agraïm la vostra col.laboració cívica per donar a conèixer als altres lectors i participants del xat la vostra opinió sobre el tema d'aquesta pàgina.
* Els vostres comentaris i les dades personals que introduïu queden enregistrades en la base de dades de gestió de comentaris. Aquestes dades no seran compartides de forma voluntària amb tercers.


Códi de seguretat
Actualitzar

image

Sónar 2018, la cartellera

Llegeix més
image

Ingmar Kroonenberg.

Llegeix més
image

Festival Cruïlla 2018 (BCN)

Llegeix més
image

Primavera Sound, i comença l'estiu!

Llegeix més
image

Rock Werchter 2018 (Bèlgica)

Llegeix més
image

Descobreix Aquisgrà/Aachen

Llegeix més