elSuplement.com

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de cookies.

anuncis

anuncis

Harry, atrapat en el temps, el nou curs d'alemany per a principiants de Deutsche Welle

Avui en dia, el coneixement d'idiomes és necessari per obrir moltes portes al mercat laboral, o fins i tot per poder buscar oportunitats fora de les nostres fronteres.

Si vols iniciar-te en l'idioma alemany de forma gratuïta, Deutsche Welle, el servei de radiodifusió internacional públic alemany, ha creat el curs "Harry – gefangen in der Zeit" ("Harry, atrapat en el temps"), per a nivells d'aprenentatge del A1 al B1. Això sí, es requereixen coneixements d'anglès per fer el curs.


Harry, atrapat en el temps. El curs online de DW per iniciar-se en l'alemany
 

"Harry - gefangen in der Zeit" és un curs multimèdia online, que compta amb un canal amb tots els videos del curs, amb idioma vehícular anglès i llengua d'aprenentatge l'alemany, i amb una pàgina web on t'has d'enregistrar per tal de poder accedir als 400 exercisis online interactius disponibles. El curs disposa d'un vocabulari de 3.500 paraules alemanyes per practicar i aprendre, i documents on s'expliquen les bases gramaticals de les expresions del capítol corresponent, així com l'explicació de tòpics i situacions relacionats amb el capítol.
 

No pots escriure comentaris en aquest article

image

Sónar 2018, la cartellera

Llegeix més
image

Ingmar Kroonenberg.

Llegeix més
image

Festival Cruïlla 2018 (BCN)

Llegeix més
image

Primavera Sound, i comença l'estiu!

Llegeix més
image

Rock Werchter 2018 (Bèlgica)

Llegeix més
image

Descobreix Aquisgrà/Aachen

Llegeix més