elSuplement.com

Neisha torna als seus origens musicals, rodant a Trieste el seu darrer videoclip "Cims"

Després d'una llarga pausa musical, Neisha torna amb una actitud més reflexiva i madura, també neta, que ens retorna a la Neisha del seu primer àlbum. Torna el protagonisme del piano i una interpretació vocal distintiva que ens retorna als seus inicis musicals.

El rodatge del videoclip "Vrhovi" ha estat a la ciutat italiana de Trieste, antiga ciutat austro-húngara, únic port marí , al mar Adriàtic, del desaparegut imperi centre-europeu, on resideix una important comunitat eslovena amb important i activa presència a la vida cultural de la ciutat i províncies frontereres amb Eslovènia.


El rodatge del videoclip Vrhovi ha estat a la ciutat italiana de Trieste, antiga ciutat austro-húngara amb un important comunitat eslovena pròpia.
 

Neisha és una versàtil i virtuosa pianista, cantant i compositora, amb una formació clàssica. A l'edat de 16 anys es va convertir en el membre més jove de l'Associació del compositor eslovè. Professionals de la indústria musical eslovena van prendre ràpidament nota del seu talent musical, i el seu àlbum debut va ser llançat tres anys més tard. Titulat simplement "Neisha", l'àlbum va ser llançat i 2005 per la branca domèstica de la Warner Music, Nika Records. L'àlbum va ser un èxit instantani i Neisha va assolir que el seu àlbum fos el més venut el 2006 al seu país. Li van seguir diverses nominacions i premis importants a Eslovènia com el SRF, Víktor, i molts altres. La seva música des del fons de l'ànima va fer-se lloc entre el gran públic, i va obrir, en un simbòlic bateig, als premis MTV Adria del mateix any. Fins ara ha publicat quatre àlbums en solitari, l'últim d'ells titulat "Za vesoljke in kavboje", que va entrar directament a les llistes de les ràdios del país. Neisha és considerada una de les artistes més aclamades tant a Eslovènia com a altres països de la regió. Les seves actuacions i la seva dedicació a la música són sorprenents i encara estan guanyant l'audiència.