elSuplement.com

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de cookies.

anuncis

anuncis

Nou single i videoclip de Tom Odell, recuperant el hit del 1986 True Colors de Cyndi Lauper

"True Colors" és un tema dels compositors nordamericans Billy Steinberg i Tom Kelly. El tema va ser ofert a la canadenca Anne Murray per a la seva interpretació, que declinà l'oferiment, i aleshores es va oferir a la cantant nordamericana Cyndi Lauper.

La maqueta va presentar el tema en forma de piano basada en balades gospel com "Bridge over Troubled Water" ("Pont sobre aigües turbulentes"). Steinberg va dir a Songfacts que "Cyndi desmantellà completament aquest tipus d'arranjament tradicional per transformar-ho en quelcom d'impressionant i total.". "True Colors" es va convertir en un gran hit musical l'any 1986.


Tom Odell torna al piano el tema que originalment va ser pensat per a aquest instrument, True Colours, versió de l'original True Colors de Cyndi Lauper.
 

Tom Odell ha col·laborat amb Sony Bravia TV per a la seva campanya "més brillantor, més bellesa ", del nou model 4K HDR.
L'anunci per al nou Sony Bravia 4K HDR TV porta un casino romanesa abandonada a la vida, utilitzant 4.000 globus i més de 1.500 kg de confetti en un entorn visualment encantador.
Per crear la banda sonora de la publicitat, Tom Odell va gravar una nova versió del tema "True Colors" de Cyndi Lauper, que tant èxit va tenir l'any 1986.
Tom va dir: "Quan vaig veure l'anunci em va semblar molt bonic. I m'encanta l'obra d'André Stringer (el director de l'anunci), pel que vaig estar disposat a participar-hi. 'True Colours' per Cyndi Lauper és una de les meves cançons favorites, i que era una alegria per mi cantar-la i posar-la en imatge. La lletra sempre m'ha semblat com la d'un tema amb un missatge molt singular: ser un mateix i estar orgullosos d'això. En aquest esperit, espero que els agradi tant com ho vaig fer durant la gravació ".
L'anunci va ser emès a més de 30 països d'Europa des del 22 de setembre. El single "True Colours" va ser llençat al mercat el 30 de setembre, i fa pocs dies s'ha publicat el nou videoclip a youtube.

 

L'original True Colors de Cyndi Lauper (1986).


L'original True Colors de Cyndi Lauper.
 

L'anunci de Sony Bravia 4K HDR TV, amb la música de la versió de Tom Odell per a True Colours (2016).


L'anunci de Sony Bravia 4K HDR TV, amb la música de la versió de Tom Odell per a True Colours.
 

No pots escriure comentaris en aquest article

image

Sónar 2018, la cartellera

Llegeix més
image

Ingmar Kroonenberg.

Llegeix més
image

Festival Cruïlla 2018 (BCN)

Llegeix més
image

Primavera Sound, i comença l'estiu!

Llegeix més
image

Rock Werchter 2018 (Bèlgica)

Llegeix més
image

Descobreix Aquisgrà/Aachen

Llegeix més