elSuplement.com

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de cookies.

anuncis

anuncis

Nou treball de Ligabue: Made in Italy

Des del 18 de novembre ha sortit al mercat el darrer àlbum del cantant italià Ligabue, "Made in Italy", i el tema que porta com a títol el mateix que el de l'àlbum es va publicar com a single durant la setmana anterior.

Una parella decideix tornar a celebrar el seu viatge de noces, però aquest cop sense sortir del seu país, Itàlia.


Ligabue ens porta a un viatge particular per Itàlia d'una parella que decideix fer per segon cop el viatge de noces.
 

Ligabue ens porta a un viatge particular per ItàliaEn un fragment de la pel·lícula documental "Made in Italy", a les cadenes italianes Fox i FoxLife, que el 23 de novembre van presentar la pel·lícula documental "Made in Italy", Luciano ens comenta sobre la cançó: "Riko (el protagonista de l'àlbum) es reuneix amb la seva dona a l'hospital, i allà, en una situació en què estan gairebé obligats a cites, es comenten de quant i com haurien de parlar entre ells durant tant de temps. Decideixen celebrar una segona lluna de mel, fent una cosa que no fa gairebé ningú: la lluna de mel a Itàlia ". (enllaç al fragment del documental)

 

No pots escriure comentaris en aquest article

image

Sónar 2018, la cartellera

Llegeix més
image

Ingmar Kroonenberg.

Llegeix més
image

Festival Cruïlla 2018 (BCN)

Llegeix més
image

Primavera Sound, i comença l'estiu!

Llegeix més
image

Rock Werchter 2018 (Bèlgica)

Llegeix més
image

Descobreix Aquisgrà/Aachen

Llegeix més