elSuplement.com

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de cookies.

anuncis

anuncis

Paradise, nou videoclip de George Erza

Paradise és el segon single del proper disc que treurà al mercat el britànic George Ezra, "Staying at Tamara's". L'àlbum sortirà al mercat al 23 de març de 2018.

El tema "Paradise" ha estat escrit pel propi Ezra, i la producció ha estat en mans de Cam Blackwood. El single està disponible en format digital des del passat 19 de gener, i el seu videoclip ha sortit a la llum el 24 de gener.


Si vols un exemplar signat del nou àlbum de George Ezra, fes-ne la reserva de la teva unitat a la seva plana web.
 

Paradise, nou videoclip de George Erza 

Escriure un comentari

Hola, benvingut al nostre xat :

* En aques espai podeu afegir els vostres comentaris.
* Aquells comentaris que puguin contenir missatges que vagin contra la convivència o continguin imatges no aptes per a menors seran eliminats pels moderadors en el moment en que siguin detectats.
* Els comentaris que no tinguin relació amb el contingut d'aquest fil poden ser eliminats si es creu convenient (per exemple, si es consideren spam).
* Agraïm la vostra col.laboració cívica per donar a conèixer als altres lectors i participants del xat la vostra opinió sobre el tema d'aquesta pàgina.
* Els vostres comentaris i les dades personals que introduïu queden enregistrades en la base de dades de gestió de comentaris. Aquestes dades no seran compartides de forma voluntària amb tercers.


Códi de seguretat
Actualitzar

image

Sónar 2018, la cartellera

Llegeix més
image

Ingmar Kroonenberg.

Llegeix més
image

Festival Cruïlla 2018 (BCN)

Llegeix més
image

Primavera Sound, i comença l'estiu!

Llegeix més
image

Rock Werchter 2018 (Bèlgica)

Llegeix més
image

Descobreix Aquisgrà/Aachen

Llegeix més