elSuplement.com

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de cookies.

anuncis

anuncis

Mishima

Els Mishima van rebre el Premi de la Crítica al millor disc del 2017 i al millor disc de pop-rock dels Premis Enderroc celebrats aquest 2018.

El seu darrer disc, el 2017, ha estat "Ara o res". De "Menteix la primavera", peça del disc, va realitzar-se un videoclip per part d'Artur Tort, i produït per Andergraund Films.




Els propers concerts de Mishima, aquest 2018, seran a Olot, Barcelona, Palafrugell, Madrid, Tarragona, Girona, Sabadell, Sant Boi de Lluçanès i Talarn.
 

Els propers concerts de Mishima, aquest 2018, seran a Olot, Barcelona, Palafrugell, Madrid, Tarragona, Girona, Sabadell, Sant Boi de Lluçanès i Talarn.




Fidels a un estil de cançó amb brins de poesia.

El grup fou fundat l'any 1999 i publicà el seu primer disc l'any següent. Per bé que els seus dos primers discs, gravats en anglès, ja van ser força ben acollits per la crítica, el veritable reconeixement els va arribar amb la publicació del tercer, Trucar a casa. Recollir les fotos. Pagar la multa (2005), un àlbum íntegrament en català.

 enllaç a la seva plana oficial

 enllaç a la seva plana a facebook

 enllaç a la seva plana a twitter

 enllaç a la seva plana a youtube

 enllaç a l'entrada en català a Viquipèdia

 enllaç al compte d'Instagram




Discografia

Disc Any
Lipstick traces 2000
The fall of public man 2003
Trucar a casa. Recollir les fotos. Pagar la multa 2005
Set tota la vida 2007
Set tota la vida (reedició) 2010
Ordre i aventura 2010
Palau (DVD+2CD) 2011
L'amor feliç 2012
L'ànsia que cura 2014
Ara i res 2017




 

No pots escriure comentaris en aquest article

image

Sónar 2018, la cartellera

Llegeix més
image

Ingmar Kroonenberg.

Llegeix més
image

Festival Cruïlla 2018 (BCN)

Llegeix més
image

Primavera Sound, i comença l'estiu!

Llegeix més
image

Rock Werchter 2018 (Bèlgica)

Llegeix més
image

Descobreix Aquisgrà/Aachen

Llegeix més

#TotMúsicaCAT

  • All
  • Catalunya
  • PaísValencià
  • PaïsosBaixos
  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
load more / hold SHIFT key to load all load all