elSuplement.com

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de cookies.

anuncis

anuncis

MG Kitchen TV

ROCKEN KOCHEN ABWASCHEN (toca rock, cuina i renta els plats) és l'eslogan del canal de sessions musicals de l'alemany Andre Sole Bergers.

Els músics convidats visiten l'apartament d'André Sole. Per l'apartament, situat en el centre de la ciutat alemana de Mönchengladbach, passen diverses bandes musicals o cantants, de diversos estils, que primer ens toquen alguns dels seus temes i posteriorment han de visitar la cuina, per preparar-nos algun plat sota la supervisió de l'André. Hi ha programes en anglès, doncs els convidats no són del país, però en el cas que sàpiguen parlar alemany, el programa es fa bàsicament en alemany.
Video promocional dels 5 anys de MG Kitchen TV, del desembre de 2016.
 

Video promocional dels 5 anys de MG Kitchen TV, del desembre de 2016.
.

.

 enllaç a la seva plana oficial

 enllaç a la seva plana a facebook

 enllaç a la seva plana a twitter

 enllaç a la seva plana a youtube

 enllaç al compte d'Instagram 

Escriure un comentari

Hola, benvingut al nostre xat :

* En aques espai podeu afegir els vostres comentaris.
* Aquells comentaris que puguin contenir missatges que vagin contra la convivència o continguin imatges no aptes per a menors seran eliminats pels moderadors en el moment en que siguin detectats.
* Els comentaris que no tinguin relació amb el contingut d'aquest fil poden ser eliminats si es creu convenient (per exemple, si es consideren spam).
* Agraïm la vostra col.laboració cívica per donar a conèixer als altres lectors i participants del xat la vostra opinió sobre el tema d'aquesta pàgina.
* Els vostres comentaris i les dades personals que introduïu queden enregistrades en la base de dades de gestió de comentaris. Aquestes dades no seran compartides de forma voluntària amb tercers.


Códi de seguretat
Actualitzar

image

Sónar 2018, la cartellera

Llegeix més
image

Ingmar Kroonenberg.

Llegeix més
image

Festival Cruïlla 2018 (BCN)

Llegeix més
image

Primavera Sound, i comença l'estiu!

Llegeix més
image

Rock Werchter 2018 (Bèlgica)

Llegeix més
image

Descobreix Aquisgrà/Aachen

Llegeix més