elSuplement.com

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de cookies.

anuncis

anuncis

Reus Ciutat de la Música 2018

La Ciutat de la Música 2018 es proposa diferents objectius per tal d'aconseguir posar en valor l'activitat musical que es fa a Reus.

Un espectacle, dirigit per Albert Galcerà, i que ha comptat amb la participació de més de 200 persones, va ser el punt de partida, el passat 7 d'abril de 2018, per inaugurar la commemoració de Reus Ciutat de la Música 2018. L'acte inaugural va tenir lloc a la plaça del Mercadal.


El passat dimarts 6 de març de 2018 es van presentar les línies estratègiques i la imatge de Reus Ciutat de la Música 2018, un projecte que aprofita l'herència de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017 i que vol posar en valor un dels eixos de programació artística amb què compta la ciutat.

image

Reus Ciutat de la Música 2018 vol ser una continuació de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017, aprofitant el bagatge de l'event de l'any passat.

Llegeix més

Alguns dels artistes que actuaran són : Miqui Puig ACP, D.O.G., Laments of Silence, Alter Ego, Enzel, Tyco Brae, Los Flamingos, el Dúo Miró, Jordi Casanova, Jaume Torrent i After Dark.Els concerts ja programats que es celebraran durant el 2018.

16 són les activitats presents a l'agenda de la web de Reus Ciutat de la Música 2018, encara que es poden consultar més actuacions musicals als comptes oficials de twitter y de facebook.

Les dates i artistes dels concerts les podeu consultar a la web de Reus Ciutat de la Música 2018

 enllaç a la seva plana oficial

 enllaç a la seva plana a facebook

 enllaç a la seva plana a twitter

 enllaç a la seva plana a youtube

 enllaç al compte d'InstagramAlguns dels actes programats.

Dins del actes de Reus Ciutat de la Música 2018, podem trobar les següents propostes musicals.

20 d'Abril a les 20:30h, a Mas Calvó, concert inaugural del cicle Vermusic a càrrec del quartet de cordes de l'orquestra Camerata XXI i del narrador David Puertas, amb l'espectacle Els 3 mosqueters o qui va matar Mozart?

21 d'Abril a les 21:30h, a la Sala Japan, Concert de D.O.G., Laments of Silence i Alter Ego, tres de les bandes més potents del territori. Estils diferents que abasten tots els matisos possibles dins del metal.

22 d'Abril a les 18:00h, al Teatre Bartrina, representació de "Ningú és un Zombi". Ningú és un zombi reb la definició de musical social, i és un al·legat necessari contra la intolerància, les diferències de raça, classes socials o idees en temps d’agermanament, de globalització on, forçosament, han de quedar abolides totes les fronteres. És també una reflexió com les deficiències psíquiques i físiques esdevenen, sovint, murs infranquejables que cal derruir.

25 d'Abril a les 18:00h i a les 20:30h, al Teatre Bartrina, doble funció amb l'estrena d'El camí de l'èxit, basat en el musical FAMA, a càrrec de la banda de Grau Professional i els cantants de l'Aula de Cant Modern del Conservatori de Música de Reus, amb la participació de l'Aula d'Interpretació i Cors de l'Institut Salvador Vilaseca i alumnat de les escoles de dansa de la ciutat.

27 d'Abril a les 22:00h, a la Sala Japan, concert d'Enzel (hi haurà també l'actuació d'un grup convidat).

28 d'Abril a les 22:00h, a la Sala Japan, concert de Tyco Brae i Los Flamingos. Tyco Brae presenten el seu nou LP "Hielo", mentre que Los Flamingos, ho faran amb el seu nou disc Viaje infinito.

 

No pots escriure comentaris en aquest article

image

Sónar 2018, la cartellera

Llegeix més
image

Ingmar Kroonenberg.

Llegeix més
image

Festival Cruïlla 2018 (BCN)

Llegeix més
image

Primavera Sound, i comença l'estiu!

Llegeix més
image

Rock Werchter 2018 (Bèlgica)

Llegeix més
image

Descobreix Aquisgrà/Aachen

Llegeix més