elSuplement.com

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de cookies.

anuncis

anuncis

Zipi y Zape y el Club de la Canica d'estrena a l'octubre

El proper 4 d'octubre s'estrenarà a les pantalles la pel·lícula Zipi y Zape y el Club de la Canica. MOD Producciones, Zeta Cinema, Atresmedia Cine i Kowalski Films són les companyies que s'han aplegat per dur a la gran pantalla i en personatges de carn i ossos els famosos personatges del dibuixant Escobar.

Amb el guió de Jorge Lara i Francisco Roncal, aquest film dirigit per Oskar Santos i protagonitzat per Raúl Rivas i Daniel Cerezo, els Zipi i Zape de la pel·lícula, pensa entretenir tant la mainada com els seus pares que han crescut amb les històries dels còmics protagonitzats per tan entremaliats i entranyables personatges.

 
 

Personatges de la películ·la: 

Falconetti: Javier Gutiérrez.  Zipi: Raúl Rivas.  Zape: Daniel Cerezo.  Matilde: Claudia Vega.  Filo: Fran García.  Micro: Marcos Ruíz.  Heidi: Christian Mulas.  Piojo: Aníbal Tártalo.  Pelocohete: Alberto López.  Grigrillo: Javier Cifrián.  Sebastián Esperanza: Alex Angulo.  Flipao: Juan González-Páramo.  Pare Falconetti: Joseba Apaolaza.  Bibliotecària: Iñake Irastorza.  Professor: Santi Ugalde.  Professora: Veronika Moral. 

Equip Tècnic: 

Director: Oskar Santos.  Guió: Jorge Lara i Francisco Roncal.  Argument: Jorge Lara i Oskar Santos.  Productors: Fernando Bovaira, Paco Ramos, Mikel Lejarza, Mercedes Gamero i Koldo Zuazua.  Productors Executius: Fernando Bovaira i Juan Moreno.  Productors Delegats: Eneko Gutiérrez, Juan Carlos Caro i Elena Gozalo.  Director de fotografia: Josu Inchaústegui.  Música Original: Fernando Velázquez.  Disenyador de Producció: Juan Pedro de Gaspar.  Càsting: Eva Leira i Yolanda Serrano.  Supervisor d'efectes visuals: Félix Bergés - El Ranchito.  Muntatge: Carolina Martínez.  Disseny de So: Gabriel Gutiérrez.  So Directe: Aitor Berenguer.  Dissenyadora de vestuari: Andrea Flesch.  Maquillatge i perruqueria: Hildegard Haide. 

 

Cartell de la pel·licula basada en els personatges d'Escobar

 enllaç a la seva plana a facebook

 enllaç a la seva plana a twitter

 enllaç a la seva plana a youtube

 

Escriure un comentari

Hola, benvingut al nostre xat :

* En aques espai podeu afegir els vostres comentaris.
* Aquells comentaris que puguin contenir missatges que vagin contra la convivència o continguin imatges no aptes per a menors seran eliminats pels moderadors en el moment en que siguin detectats.
* Els comentaris que no tinguin relació amb el contingut d'aquest fil poden ser eliminats si es creu convenient (per exemple, si es consideren spam).
* Agraïm la vostra col.laboració cívica per donar a conèixer als altres lectors i participants del xat la vostra opinió sobre el tema d'aquesta pàgina.
* Els vostres comentaris i les dades personals que introduïu queden enregistrades en la base de dades de gestió de comentaris. Aquestes dades no seran compartides de forma voluntària amb tercers.


Códi de seguretat
Actualitzar

image

Sónar 2018, la cartellera

Llegeix més
image

Ingmar Kroonenberg.

Llegeix més
image

Festival Cruïlla 2018 (BCN)

Llegeix més
image

Primavera Sound, i comença l'estiu!

Llegeix més
image

Rock Werchter 2018 (Bèlgica)

Llegeix més
image

Descobreix Aquisgrà/Aachen

Llegeix més

També hi som al Facebook

Segueix-nos també al Facebook!!!