elSuplement.com

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de cookies.

anuncis

anuncis

Nek presenta el clip La metà di niente, la versió en italià de La mitad de nada que cantà amb Sergio Dalma

El videoclip del tema "La metà di niente" es va publicar a la xarxa aquest 31 d'agost de 2013. La versió espanyola del videoclip "La mitad de nada" és interpretada a dúo amb el sabadellenc Sergio Dalma i fou publicada el passat 21 de maig.
El cantant de l'Emília-Romanya Nek va treure la darrera primavera el seu darrer disc, que té per títol el seu nom real, Filippo Neviani, un any desprès de la mort del seu pare, i a quí dedica l'àlbum.

El disc "Filippo Neviani" s'ha publicat tant en la versió italiana, com en la versió espanyola destinada al públic espanyol i llatino-americà. El 22 de març de 2013 Nek va donar a conèixer el primer single en italià de l'àlbum, "Congiunzione astrale", mentre que el nou d'abril es va presentar el primer single en espanyol, del tema "La mitad de nada". Nek va presentar, dins la seva gira de presentació a Espanya, el seu treball a els Matins de TV3 (video), on recorda que es tracta del seu treball més personal, desprès de la mort del seu pare a causa d'una llarga malaltia.

Ja pots veure el videoclip a Youtube:


La metà di niente (La meitat de res) versió en italià de La Mitad de Nada que Nek gravà amb Sergio Dalma
 


 enllaç a la seva plana oficial

 enllaç a la seva plana a facebook

 enllaç a la seva plana a twitter

 enllaç a la seva plana a youtube

 enllaç a la seva plana a la viquipèdia


 

Escriure un comentari

Hola, benvingut al nostre xat :

* En aques espai podeu afegir els vostres comentaris.
* Aquells comentaris que puguin contenir missatges que vagin contra la convivència o continguin imatges no aptes per a menors seran eliminats pels moderadors en el moment en que siguin detectats.
* Els comentaris que no tinguin relació amb el contingut d'aquest fil poden ser eliminats si es creu convenient (per exemple, si es consideren spam).
* Agraïm la vostra col.laboració cívica per donar a conèixer als altres lectors i participants del xat la vostra opinió sobre el tema d'aquesta pàgina.
* Els vostres comentaris i les dades personals que introduïu queden enregistrades en la base de dades de gestió de comentaris. Aquestes dades no seran compartides de forma voluntària amb tercers.


Códi de seguretat
Actualitzar

image

Sónar 2018, la cartellera

Llegeix més
image

Ingmar Kroonenberg.

Llegeix més
image

Festival Cruïlla 2018 (BCN)

Llegeix més
image

Primavera Sound, i comença l'estiu!

Llegeix més
image

Rock Werchter 2018 (Bèlgica)

Llegeix més
image

Descobreix Aquisgrà/Aachen

Llegeix més

També hi som al Facebook

Segueix-nos també al Facebook!!!