elSuplement.com

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de cookies.

anuncis

anuncis

Serà el tema The Fox dels còmics noruegs Ylvis el nou Gangnam Style?

Els gossos fan bub-bup, els gats mèu, marramèu, els ocells fan piu-piu, els ratolins fan rèc-rèc, les vaques fan mu, les granotes ròc-ròc, els ànecs fan clac i els peixos blub-blub... Però que fan les guineus? Una cançó que semblava normaleta es transforma en un viral a internet tractant d'imitar el so de les guineus al bell mig del tema.

La televisió noruega TVNorge va penjar el video a Youtube el passat 3 de setembre de 2013. Cinc dies després està a punt de superar les deu milions de visites. Es tracta del videoclip del tema "The Fox", interpretat pel dúo de còmics Ylvis, format pels germans Bård i Vegard Ylvisåker. Els noruegs no es volen aturar, i tres dies desprès ja han publicat un nou videoclip titulat Stonehenge
Nascuts al districte norueg de Sogn, els germans Ylvisåker van crèixer a la ciutat de Bergen i també a l'Àfrica. Van debutar el mes d'octubre del 2000 al teatre Ole Bull de Bergen amb el show "Ylvis, un cabaret". A partir del 2007 van començar a tenir programa propi a la televisió noruega TVNorge, en el format de talkshows.

Ja pots veure el videoclip a Youtube:


The Fox arrassa a la xarxa
 


 enllaç a la seva plana oficial

 enllaç a la seva plana a facebook

 enllaç a la seva plana a twitter

 enllaç a la playlist a youtube de TVNorge dedicada als germans Ylvis

 enllaç a la seva plana a la viquipèdia


 

No pots escriure comentaris en aquest article

image

Sónar 2018, la cartellera

Llegeix més
image

Ingmar Kroonenberg.

Llegeix més
image

Festival Cruïlla 2018 (BCN)

Llegeix més
image

Primavera Sound, i comença l'estiu!

Llegeix més
image

Rock Werchter 2018 (Bèlgica)

Llegeix més
image

Descobreix Aquisgrà/Aachen

Llegeix més

També hi som al Facebook

Segueix-nos també al Facebook!!!