elSuplement.com

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de cookies.

anuncis

anuncis

Serà el tema The Fox dels còmics noruegs Ylvis el nou Gangnam Style?

Els gossos fan bub-bup, els gats mèu, marramèu, els ocells fan piu-piu, els ratolins fan rèc-rèc, les vaques fan mu, les granotes ròc-ròc, els ànecs fan clac i els peixos blub-blub... Però que fan les guineus? Una cançó que semblava normaleta es transforma en un viral a internet tractant d'imitar el so de les guineus al bell mig del tema.

La televisió noruega TVNorge va penjar el video a Youtube el passat 3 de setembre de 2013. Cinc dies després està a punt de superar les deu milions de visites. Es tracta del videoclip del tema "The Fox", interpretat pel dúo de còmics Ylvis, format pels germans Bård i Vegard Ylvisåker. Els noruegs no es volen aturar, i tres dies desprès ja han publicat un nou videoclip titulat Stonehenge
Nascuts al districte norueg de Sogn, els germans Ylvisåker van crèixer a la ciutat de Bergen i també a l'Àfrica. Van debutar el mes d'octubre del 2000 al teatre Ole Bull de Bergen amb el show "Ylvis, un cabaret". A partir del 2007 van començar a tenir programa propi a la televisió noruega TVNorge, en el format de talkshows.

Ja pots veure el videoclip a Youtube:


The Fox arrassa a la xarxa
 


 enllaç a la seva plana oficial

 enllaç a la seva plana a facebook

 enllaç a la seva plana a twitter

 enllaç a la playlist a youtube de TVNorge dedicada als germans Ylvis

 enllaç a la seva plana a la viquipèdia


 

Escriure un comentari

Hola, benvingut al nostre xat :

* En aques espai podeu afegir els vostres comentaris.
* Aquells comentaris que puguin contenir missatges que vagin contra la convivència o continguin imatges no aptes per a menors seran eliminats pels moderadors en el moment en que siguin detectats.
* Els comentaris que no tinguin relació amb el contingut d'aquest fil poden ser eliminats si es creu convenient (per exemple, si es consideren spam).
* Agraïm la vostra col.laboració cívica per donar a conèixer als altres lectors i participants del xat la vostra opinió sobre el tema d'aquesta pàgina.
* Els vostres comentaris i les dades personals que introduïu queden enregistrades en la base de dades de gestió de comentaris. Aquestes dades no seran compartides de forma voluntària amb tercers.


Códi de seguretat
Actualitzar

image

Sónar 2018, la cartellera

Llegeix més
image

Ingmar Kroonenberg.

Llegeix més
image

Festival Cruïlla 2018 (BCN)

Llegeix més
image

Primavera Sound, i comença l'estiu!

Llegeix més
image

Rock Werchter 2018 (Bèlgica)

Llegeix més
image

Descobreix Aquisgrà/Aachen

Llegeix més

També hi som al Facebook

Segueix-nos també al Facebook!!!