elSuplement.com

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de cookies.

anuncis

anuncis

Movistar TV estrena '10.000 kilómetros'

Aquest 20 d'agost Movistar TV, la plataforma de televisió de pagament, estrena la pel·lícula "10.000 km.", del director barceloní Carlos Marques-Marcet, i protagonitzada per Natalia Tena (saga "Harry Potter", sèrie "Joc de Trons") i David Verdaguer (conegut per participar a diversos programes, destacant l'"APM").

Una sòlida parella, l'Alexandra i en Sergi, es veu obligada a afrontar un any de relació a distància. Dos joves, dos ordinadors i dues ciutats en dos continents separats per un oceà: Barcelona i Los Ángeles. La pel·lícula vol transmetre'ns la situació, i veurem si superen o no la prova que suposa la distància.

 
 

Personatges de la películ·la: 

Alex: Natalia Tena.  Sergi: David Verdaguer. 

Equip Tècnic: 

Director: Carlos Marques-Marcet.  Ajudant de Direció: Laia Colom.  Guió: Carlos Marques-Marcet i Clara Roquet.  Productors: Tono Folguera, Sergi Moreno, i Jana Díaz Juhl.  Productors Executius: Mayca Sanz, Pau Brunet i Danielle Schleif.  Productors Associats: David Martín-Porras i Carlos Marques-Marcet.  Direcció de Producció: Mayca Sanz.  Direcció de Fotografia: Dagmar Weaver-Madsen.  So Directe: Diego Casares i Pablo Gregorio.  Disseny de So: Jonathan Darch.  Muntatge: Juliana Montañés i Carlos Marques-Marcet.  Direcció Artística: Laia Ateca.  Vestuari: Vinyet Escobar.  Maquillatge i perruqueria: Jesús Martos. 

 

Cartell de la pel·licula guanyadora de cinc premis al Festival de Màlaga

 enllaç a la seva plana oficial

 enllaç a la seva plana a facebook

 

No pots escriure comentaris en aquest article

image

Sónar 2018, la cartellera

Llegeix més
image

Ingmar Kroonenberg.

Llegeix més
image

Festival Cruïlla 2018 (BCN)

Llegeix més
image

Primavera Sound, i comença l'estiu!

Llegeix més
image

Rock Werchter 2018 (Bèlgica)

Llegeix més
image

Descobreix Aquisgrà/Aachen

Llegeix més