elSuplement.com

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de cookies.

anuncis

anuncis

Elena Gadel


Elena Gadel posa música amb aquest tema a la pel·lícula Projecte Rwanda, que s'estrenarà el proper 24 d'abril a Vic.

 

Elena Gadel i Marc Sambola - Jo sóc Rwanda

Elena Gadel posa música amb aquest tema a la pel·lícula Projecte Rwanda, que s'estrenarà el proper 24 d'abril a Vic. Així ho ha confirmat durant les darreres hores la presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola. El film s'ha rodat en motiu del vintè aniversari del genocidi rwandès.

Jo sóc Rwanda és el tema principal de la pel·lícula. La cançó és interpretada per Elena Gadel i acompanyada de les veus de BCN Vocal Quartet. El tema ha estat composat per Marc Sambola, i Pere Gibert és l'autor de la lletra de la cançó, i el videoclip, obra de Pau Hernández i Néstor H. Ruano, ha estat estrenat el passat 24 de març.

Videoclip disponible al Youtube des del passat 21 de març.

Escriure un comentari

Hola, benvingut al nostre xat :

* En aques espai podeu afegir els vostres comentaris.
* Aquells comentaris que puguin contenir missatges que vagin contra la convivència o continguin imatges no aptes per a menors seran eliminats pels moderadors en el moment en que siguin detectats.
* Els comentaris que no tinguin relació amb el contingut d'aquest fil poden ser eliminats si es creu convenient (per exemple, si es consideren spam).
* Agraïm la vostra col.laboració cívica per donar a conèixer als altres lectors i participants del xat la vostra opinió sobre el tema d'aquesta pàgina.
* Els vostres comentaris i les dades personals que introduïu queden enregistrades en la base de dades de gestió de comentaris. Aquestes dades no seran compartides de forma voluntària amb tercers.


Códi de seguretat
Actualitzar

image

Sónar 2018, la cartellera

Llegeix més
image

Ingmar Kroonenberg.

Llegeix més
image

Festival Cruïlla 2018 (BCN)

Llegeix més
image

Primavera Sound, i comença l'estiu!

Llegeix més
image

Rock Werchter 2018 (Bèlgica)

Llegeix més
image

Descobreix Aquisgrà/Aachen

Llegeix més