elSuplement.com

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de cookies.

#iTGN

anuncis

anuncis

Zona Zàlata: Transicions

Zona Zàlata: Transicions

 

Zona Zàlata ofereix un recorregut per la comèdia clàssica com una forma de “divertimento”, que ens permet gaudir de les trames de sempre i d’unes dramatúrgies que són la base dels grans textos teatrals de tota la història del teatre. Gèneres teatrals imprescindibles per riure i reflexionar sobre la comèdia com a gènere i com a construcció de personatges que ens apropen al gag i la pantomima. Històries lligades amb una hilarant bogeria al servei de la rialla intel•ligent i pasional. L’ humor com antídot de vida.

Instal•lat a la ciutat de Tarragona es tracta d’un col•lectiu amb una llarga trajectòria en el món de les creacions escèniques i visuals. Més de vint-i-cinc anys avalen un estil propi que ha creat escola dins l'anomenat teatre contemporani. La vinculació amb l'activitat cultural no ha estat únicament creant espectacles i accions, sinó que han dedicat el seus esforços a la investigació i divulgació.

La formació i experiència dels diferents membres que formem Zona Zàlata, els grups i creadors que els hi donen suport, les ganes d'experimentar els ha fet créixer com a professionals en un entorn on podrien ser classificats com espècie en perill d'extinció que cal protegir. Utilitzant el cos com a eix vertebrador i la paraula com a nexe d'unió han estat capaços de reconstruir diferents estils dins el món de les creacions escèniques.

Dins el món del teatre hi ha diferents estils i èpoques. Zona Zàlata ha analitzat, treballat i desenvolupat moltes d'elles per arribar al moment actual amb un nou model que ja s'anomena La comèdia de l’art del segle XXI, així doncs no es d'estranyar que els membres de la companyia es considerin els nous personatges de la comèdia de l’art.

No pots escriure comentaris en aquest article

image

Sónar 2018, la cartellera

Llegeix més
image

Ingmar Kroonenberg.

Llegeix més
image

Festival Cruïlla 2018 (BCN)

Llegeix més
image

Primavera Sound, i comença l'estiu!

Llegeix més
image

Rock Werchter 2018 (Bèlgica)

Llegeix més
image

Descobreix Aquisgrà/Aachen

Llegeix més