elSuplement.com

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de cookies.

anuncis

anuncis

Movistar TV estrena '10.000 kilómetros'

Aquest 20 d'agost Movistar TV, la plataforma de televisió de pagament, estrena la pel·lícula "10.000 km.", del director barceloní Carlos Marques-Marcet, i protagonitzada per Natalia Tena (saga "Harry Potter", sèrie "Joc de Trons") i David Verdaguer (conegut per participar a diversos programes, destacant l'"APM").

Una sòlida parella, l'Alexandra i en Sergi, es veu obligada a afrontar un any de relació a distància. Dos joves, dos ordinadors i dues ciutats en dos continents separats per un oceà: Barcelona i Los Ángeles. La pel·lícula vol transmetre'ns la situació, i veurem si superen o no la prova que suposa la distància.

 
 

Personatges de la películ·la: 

Alex: Natalia Tena.  Sergi: David Verdaguer. 

Equip Tècnic: 

Director: Carlos Marques-Marcet.  Ajudant de Direció: Laia Colom.  Guió: Carlos Marques-Marcet i Clara Roquet.  Productors: Tono Folguera, Sergi Moreno, i Jana Díaz Juhl.  Productors Executius: Mayca Sanz, Pau Brunet i Danielle Schleif.  Productors Associats: David Martín-Porras i Carlos Marques-Marcet.  Direcció de Producció: Mayca Sanz.  Direcció de Fotografia: Dagmar Weaver-Madsen.  So Directe: Diego Casares i Pablo Gregorio.  Disseny de So: Jonathan Darch.  Muntatge: Juliana Montañés i Carlos Marques-Marcet.  Direcció Artística: Laia Ateca.  Vestuari: Vinyet Escobar.  Maquillatge i perruqueria: Jesús Martos. 

 

Cartell de la pel·licula guanyadora de cinc premis al Festival de Màlaga

 enllaç a la seva plana oficial

 enllaç a la seva plana a facebook

 

Zipi y Zape y el Club de la Canica d'estrena a l'octubre

El proper 4 d'octubre s'estrenarà a les pantalles la pel·lícula Zipi y Zape y el Club de la Canica. MOD Producciones, Zeta Cinema, Atresmedia Cine i Kowalski Films són les companyies que s'han aplegat per dur a la gran pantalla i en personatges de carn i ossos els famosos personatges del dibuixant Escobar.

Amb el guió de Jorge Lara i Francisco Roncal, aquest film dirigit per Oskar Santos i protagonitzat per Raúl Rivas i Daniel Cerezo, els Zipi i Zape de la pel·lícula, pensa entretenir tant la mainada com els seus pares que han crescut amb les històries dels còmics protagonitzats per tan entremaliats i entranyables personatges.

 
 

Personatges de la películ·la: 

Falconetti: Javier Gutiérrez.  Zipi: Raúl Rivas.  Zape: Daniel Cerezo.  Matilde: Claudia Vega.  Filo: Fran García.  Micro: Marcos Ruíz.  Heidi: Christian Mulas.  Piojo: Aníbal Tártalo.  Pelocohete: Alberto López.  Grigrillo: Javier Cifrián.  Sebastián Esperanza: Alex Angulo.  Flipao: Juan González-Páramo.  Pare Falconetti: Joseba Apaolaza.  Bibliotecària: Iñake Irastorza.  Professor: Santi Ugalde.  Professora: Veronika Moral. 

Equip Tècnic: 

Director: Oskar Santos.  Guió: Jorge Lara i Francisco Roncal.  Argument: Jorge Lara i Oskar Santos.  Productors: Fernando Bovaira, Paco Ramos, Mikel Lejarza, Mercedes Gamero i Koldo Zuazua.  Productors Executius: Fernando Bovaira i Juan Moreno.  Productors Delegats: Eneko Gutiérrez, Juan Carlos Caro i Elena Gozalo.  Director de fotografia: Josu Inchaústegui.  Música Original: Fernando Velázquez.  Disenyador de Producció: Juan Pedro de Gaspar.  Càsting: Eva Leira i Yolanda Serrano.  Supervisor d'efectes visuals: Félix Bergés - El Ranchito.  Muntatge: Carolina Martínez.  Disseny de So: Gabriel Gutiérrez.  So Directe: Aitor Berenguer.  Dissenyadora de vestuari: Andrea Flesch.  Maquillatge i perruqueria: Hildegard Haide. 

 

Cartell de la pel·licula basada en els personatges d'Escobar

 enllaç a la seva plana a facebook

 enllaç a la seva plana a twitter

 enllaç a la seva plana a youtube

 

El 30 d'agost estrena de la pel·lícula documental sobre One Direction

Aquest dimarts 20 d'agost la cèntrica sala madrilenya Callao celebrarà la premiere espanyola de la pel·lícula "This is us" amb connexió amb Londres i posterior passi de la versió original subtitulada en exclusiva per als expectadors de la cita.

El divendres 30 d'agost serà el dia de l'estrena a Espanya i molts altres països de la pel·lícula documental en 3D dirigida per Morgan Spurlock, on es pot seguir l'evolució de la banda britanico-irlandesa des dels seus origens, quan en Simon Cowell va juntar els cinc concursants de la versió britànica del programa televisiu Factor X per muntar una banda musical que ha triomfat entre el jovent a nivell mundial.

 
 

 • Els components de One Direction són:
  • Zayn Malik
  • Niall James Horan
  • Liam Payne
  • Louis Tomlinson
  • Harry Styles

Cartell de la pel·licula protagonitzada per One Direction

 enllaç a la seva plana oficial

 enllaç a la seva plana a facebook

 enllaç a la seva plana a twitter

 enllaç a la seva plana a youtube

 enllaç a la seva plana a la viquipèdia

 

Subcategories

image

Sónar 2018, la cartellera

Llegeix més
image

Ingmar Kroonenberg.

Llegeix més
image

Festival Cruïlla 2018 (BCN)

Llegeix més
image

Primavera Sound, i comença l'estiu!

Llegeix més
image

Rock Werchter 2018 (Bèlgica)

Llegeix més
image

Descobreix Aquisgrà/Aachen

Llegeix més