elSuplement.com

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de cookies.

anuncis

anuncis

Harry, atrapat en el temps, el nou curs d'alemany per a principiants de Deutsche Welle

Avui en dia, el coneixement d'idiomes és necessari per obrir moltes portes al mercat laboral, o fins i tot per poder buscar oportunitats fora de les nostres fronteres.

Si vols iniciar-te en l'idioma alemany de forma gratuïta, Deutsche Welle, el servei de radiodifusió internacional públic alemany, ha creat el curs "Harry – gefangen in der Zeit" ("Harry, atrapat en el temps"), per a nivells d'aprenentatge del A1 al B1. Això sí, es requereixen coneixements d'anglès per fer el curs.


Harry, atrapat en el temps. El curs online de DW per iniciar-se en l'alemany
 

Fa 70 anys que la BBC emet programes per aprendre anglès

Aquesta setmana BBC Learning English, el departament de la BBC World Services encarregada de la creació de continguts per a l'aprenentatge de l'idioma anglès per a estudiants i professors d'anglès d'arreu del món, celebra els 70 anys de funcionament.

L'any 1943, durant la Segona Guerra Mundial, el departament central de BBC World Services va començar l'emissió de programes per a l'aprenentatge de l'idioma anglès. Aquest departament ha rebut diversos noms al llarg de la seva història, com "BBC English" o "English by Radio". Actualment funciona sota la marca BBC Learning English.

El material creat per aquest departament de la BBC es divers, segons les necessitats tant d'estudiants com de professors, que en poden fer ús adequat als seus coneixements, objectius formatius o temps disponible. A la web de BBC Learning English trobarem així seccions com "6 Minute English", "English at Work", "Express English", "Words in the News", "The English we Speak", "Talking Sport", així com passatemps o els videos de "The Flatmates".


70 anys de BBC Learning English


 enllaç a la seva plana oficial

 enllaç a la seva plana a facebook

 enllaç a la seva plana a twitter

 enllaç a la seva plana a youtube

 enllaç a la seva plana a la viquipèdia


 
image

Sónar 2018, la cartellera

Llegeix més
image

Ingmar Kroonenberg.

Llegeix més
image

Festival Cruïlla 2018 (BCN)

Llegeix més
image

Primavera Sound, i comença l'estiu!

Llegeix més
image

Rock Werchter 2018 (Bèlgica)

Llegeix més
image

Descobreix Aquisgrà/Aachen

Llegeix més