elSuplement.com

Samsung ens sorprèn amb el Samsung Galaxy Gear

Samsung ha presentat a principis de Setembre el nou Samsung Galaxy Gear. Es comercialitzarà conjuntament amb el Samsung Galaxy Note 3 a partir del proper 25 de setembre a més de 140 països d'arreu del món.

Amb forma de rellotge, aquest nou dispositiu mòbil avisa al seu propietari de trucades, nous correus electrónics i altres alertes. Així, per exemple, amb el Samsung Galaxy Gear es poden realitzar trucades amb mans lliures, i fins i tot amb la funcionalitat S Voice es poden crear noves entrades al calendari, configurar les alarmes o consultar la previsió meteorològica.

Una càmera a la corretja de 1'9 megapixels permet fer fotos i gravar video. També disposa d'una grabadora de veu. Una altra funcionalitat, "Find my device", permet localitzar altres dispositius mòbils de l'usuari. Com a mesura de seguretat es pot bloquejar el Samsung Galaxy Gear de forma automàtica quan es troba a més de metro i mig de distància de l'smartphone amb el que està associat. A més a més es poden controlar aplicacions musicals d'altres dispositius, o disposar d'informació sobre l'activitat física de l'usuari, com la distància recorreguda o les calories consumides.


El nou Samsung Galaxy Gear


 enllaç a la seva plana oficial

 enllaç a la seva plana a facebook

 enllaç a la seva plana a twitter

 enllaç a la seva plana a youtube

 enllaç a la seva plana a la viquipèdia


 
image

Zipi i Zape, incorregibles

Llegeix més
image

Ingmar Kroonenberg.

Llegeix més
image

Detroit City, Texas en acció

Llegeix més
image

One Direction, a la gran pantalla

Llegeix més
image

Jo què sé... es diuen tantes coses!

Llegeix més
image

Descobreix Aquisgrà/Aachen

Llegeix més