elSuplement.com

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de cookies.

#iTGN

anuncis

anuncis

Ferran Gerhard: escèptic nihilista

Ferran Gerhard: escèptic nihilista, ex-periodista i actualment juntaparaules de ficció

 

Ferran Gerhard (Valls, 1953) viu a Tarragona. Escèptic nihilista, ex-periodista i actualment juntaparaules de ficció. Coincideix amb Sòfocles que "ningú estima la vida com un home vell", encara que afegeix "sempre que estigui sa".

Zona Zàlata: Transicions

Zona Zàlata: Transicions

 

Zona Zàlata ofereix un recorregut per la comèdia clàssica com una forma de “divertimento”, que ens permet gaudir de les trames de sempre i d’unes dramatúrgies que són la base dels grans textos teatrals de tota la història del teatre. Gèneres teatrals imprescindibles per riure i reflexionar sobre la comèdia com a gènere i com a construcció de personatges que ens apropen al gag i la pantomima. Històries lligades amb una hilarant bogeria al servei de la rialla intel•ligent i pasional. L’ humor com antídot de vida.

Marta Aubà: Trossets del que penso

Marta Aubà: Trossets del que penso

 

La gran passió de Marta Aubà (Reus 1975) és la creació poètica. Va començar fa tres anys quasi per casualitat quan va començar a difondre els seus poemes al blog Trossets del que penso. Cada paraula és un petit bocí de nosaltres, que trosset a trosset desgrana tot el que sentim.

image

Sónar 2018, la cartellera

Llegeix més
image

Ingmar Kroonenberg.

Llegeix més
image

Festival Cruïlla 2018 (BCN)

Llegeix més
image

Primavera Sound, i comença l'estiu!

Llegeix més
image

Rock Werchter 2018 (Bèlgica)

Llegeix més
image

Descobreix Aquisgrà/Aachen

Llegeix més