elSuplement.com

Kika Lorace li diu Adiós Botella. Andorra, el país número 100 on actuarà Elton John

Kika Lorace li diu “Adiós Botella”. La drag queen Kika Lorace li dedica una festiva cançó a la transformació que està visquent aquests dies la ciutat de Madrid, a causa del canvi de govern municipal, que deixa Ana Botella, fins ara alcaldesa pel PP, per prendre-hi posessió Manuela Carmena, d’Ahora Madrid. La Plaza Mayor, la Puerta de Alcalá, la Cibeles i el barri de Chueca són els quatre indrets on s’ha enregistrat el videoclip. Cliqueu per veure el videoclip.

Andorra, el país número 100 on actuarà Elton John. , el proper 18 de juliol el cantant britànic actuarà al Poliesportiu d’Andorra, durant la seva gira europea, que finalitzarà el dia 20 de juliol a Madrid, per començar a l’agost la seva gira americana. En propers dies es donarà a conèixer el preu de les entrades i la forma d’adquisició. El desig d’Elton John d’arribar a cent estats diferents on ha tocat el portarà a escena al Principat.TotCuriós


Descarrega't el document en format PDF i així podrà navegar amb els enllaços que inclou clicant-hi al passar el cursor per damunt.
image

Zipi i Zape, incorregibles

Llegeix més
image

Ingmar Kroonenberg.

Llegeix més
image

Detroit City, Texas en acció

Llegeix més
image

One Direction, a la gran pantalla

Llegeix més
image

Jo què sé... es diuen tantes coses!

Llegeix més
image

Descobreix Aquisgrà/Aachen

Llegeix més