elSuplement.com

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de cookies.

anuncis

anuncis

Serà el tema The Fox dels còmics noruegs Ylvis el nou Gangnam Style?

Els gossos fan bub-bup, els gats mèu, marramèu, els ocells fan piu-piu, els ratolins fan rèc-rèc, les vaques fan mu, les granotes ròc-ròc, els ànecs fan clac i els peixos blub-blub... Però que fan les guineus? Una cançó que semblava normaleta es transforma en un viral a internet tractant d'imitar el so de les guineus al bell mig del tema.

La televisió noruega TVNorge va penjar el video a Youtube el passat 3 de setembre de 2013. Cinc dies després està a punt de superar les deu milions de visites. Es tracta del videoclip del tema "The Fox", interpretat pel dúo de còmics Ylvis, format pels germans Bård i Vegard Ylvisåker. Els noruegs no es volen aturar, i tres dies desprès ja han publicat un nou videoclip titulat Stonehenge
Nascuts al districte norueg de Sogn, els germans Ylvisåker van crèixer a la ciutat de Bergen i també a l'Àfrica. Van debutar el mes d'octubre del 2000 al teatre Ole Bull de Bergen amb el show "Ylvis, un cabaret". A partir del 2007 van començar a tenir programa propi a la televisió noruega TVNorge, en el format de talkshows.

Ja pots veure el videoclip a Youtube:


The Fox arrassa a la xarxa
 

Ligabue treu el primer single del seu proper àlbum

El cantant de l'Emília-Romanya Luciano Ligabue acaba de treure al mercat el single "Il sale della terra" ("La sal de la terra"), que ja està disponible a iTunes, i el proper 24 de setembre estarà disponible a les botigues italianes.
El videoclip "Il sale della terra" va ser publicat a la xarxa el passat 5 de setembre, i ha comptat amb la producció de G.Battista Tondo per a Eventdigitali Films, i el montatge ha estat a càrreg de Riccardo Guernieri.

El single "Il sale della terra" pertany a l'àlbum que Ligabue treurà al mercat el proper 26 de novembre. El mateix cantant comenta a la seva plana de Facebook que el nom de l'àlbum encara és un secret. Això sí, ja tenim el títol de les 12 cançons que el formaran, de les que per ara només podem escoltar el tema del single. Altres temes que es donaran a conèixer amb el nou disc són "Il muro del suono", "Ciò che rimane di noi", "La terra trema, amore mio", "Nati per vivere (adesso e qui)" o "Sono sempre i sogni a dare forma al mondo", entre altres.
Ja pots veure el videoclip a Youtube:


Ligabue: Il sale della terra
 

Nek presenta el clip La metà di niente, la versió en italià de La mitad de nada que cantà amb Sergio Dalma

El videoclip del tema "La metà di niente" es va publicar a la xarxa aquest 31 d'agost de 2013. La versió espanyola del videoclip "La mitad de nada" és interpretada a dúo amb el sabadellenc Sergio Dalma i fou publicada el passat 21 de maig.
El cantant de l'Emília-Romanya Nek va treure la darrera primavera el seu darrer disc, que té per títol el seu nom real, Filippo Neviani, un any desprès de la mort del seu pare, i a quí dedica l'àlbum.

El disc "Filippo Neviani" s'ha publicat tant en la versió italiana, com en la versió espanyola destinada al públic espanyol i llatino-americà. El 22 de març de 2013 Nek va donar a conèixer el primer single en italià de l'àlbum, "Congiunzione astrale", mentre que el nou d'abril es va presentar el primer single en espanyol, del tema "La mitad de nada". Nek va presentar, dins la seva gira de presentació a Espanya, el seu treball a els Matins de TV3 (video), on recorda que es tracta del seu treball més personal, desprès de la mort del seu pare a causa d'una llarga malaltia.

Ja pots veure el videoclip a Youtube:


La metà di niente (La meitat de res) versió en italià de La Mitad de Nada que Nek gravà amb Sergio Dalma
 

Els escocesos Texas s'ambienten a Detroit City

El passat 20 de maig la banda escocesa Texas va treure al mercat el seu darrer àlbum "The Conversation".
Corresponent a aquest àlbum, aquest 12 d'agost els de Glasgow treuen al mercat el single "Detroit City"

La banda Texas va ser fundada el 1986 per Johnny McElhone, i la veu en els seus temes la posa Sharleen Spiteri .
Ja pots veure el videoclip a Youtube:


El darrer videoclip de Texas
 

El Rincón de Sara presenta el videoclip del tema Dile al sol

La banda reusenca El Rincón de Sara ha presentat el passat 31 de juliol el seu darrer videoclip, corresponent al tema "Dile al sol"
La presentació oficial del videoclip es va dur a terme a la discoteca Pachito de Salou el passat 31 de juliol, i on van ser presents els actors José Ángel Trigo ("El internado") i Jessica Alonso ("Pelotas").

A l'el·laboració del videoclip han col·laborat, a més de la banda, Baker Comunicació, Diafragma 34, Leyre Giménez Fotografía i Dvisual.cat .
Ja pots veure el videoclip a Youtube:


Un moment del videoclip del tema 'Dile al Sol' de la banda reusenca El Rincón de Sara
 
image

Sónar 2018, la cartellera

Llegeix més
image

Ingmar Kroonenberg.

Llegeix més
image

Festival Cruïlla 2018 (BCN)

Llegeix més
image

Primavera Sound, i comença l'estiu!

Llegeix més
image

Rock Werchter 2018 (Bèlgica)

Llegeix més
image

Descobreix Aquisgrà/Aachen

Llegeix més